Fem un cafè i parlem de com fomentar el consum responsable
Dijous, 14 de novembre de 2019

p

INFORMACIÓ BÀSICA

DATA: Dijous, 14 de novembre de 2019

HORA: de les 3 a 2/4 de 5 – ( 15 a 16 . 30 h.)

UBICACIÓ: Bar del Casal de la Gent Gran de Matadepera

P

DESCRIPCIÓ

TÍTOL DEL DIÀLEG: Fem un cafè i parlem de com fomentar el consum responsable

 

SINÒPSIS: En aquesta reunió del REPTE#3, debatirem i dialogarem sobre com fomentar el consum responable al dia a dia, per així afavorir a la majoria.

Comunicat MATADESPHERA: Tots a casa. I ara què?

Primer de tot desitjar-vos que totes les persones properes (familiars, companyes i companys, amigues i amics), amb o sense coronavirus, estigueu bé. Si més no, prou bé com per superar aquest període incert tant pel que fa a la salut com a l’economia.

Dir-vos que els objectius de Matadesphera continuen essent necessaris i estan més vius que mai. En aquest segon cicle hem fet i teníem programades una sèrie d’activitats relacionades amb quatre reptes (energia, mobilitat, reciclatge, riera). Des del mes de març les activitats previstes, tot i estar alterades, pensem que en algun moment les podrem recuperar i compartir.

La crisi climàtica continua i la crisi pandèmica conviurà amb nosaltres ens agradi o no. Per tant, l’hem d’incorporar en el nostre procés de canvi. L’emergència climàtica no és independent del canvi global, i ara més que mai, queda clar que vivim en un planeta finit on tot està connectat. Cuidem-nos-en. Anem per feina!

Accedeix al comunicat


 

x