Coneix el generador que transforma l’aire en aigua!

El nostre planeta està format per un 70% d’aigua. Tot i això, només el 2% del total és potable. En l’actualitat hi ha 844 milions de persones que no disposen d’accés a xarxes d’aigua potable, tal i com informa la Organització Mundial de la Salut (OMS). En aquest sentit, la població mundial no para de créixer i la demanda d’aquest recurs és cada cop major. A més a més, el canvi climàtic està agreujant encara més aquesta situació.

Davant d’aquest context, les companyes The Skysource y Skywater Alliance s’han unit per desenvolupar un nou dispositiu que pot convertir el vapor en aigua. No és el primer cop que s’inventa un aparell així. Tot i això, aquest és capaç de transformar la humitat de l’aire en aigua potable a un ritme molt més econòmic que altres tecnologies similars, com la dessalinització.

 

Però… Què és el que permet que aquesta transformació sigui molt més rentable? Quines podrien ser les seves aplicacions?

Un pas endavant en l’abastiment d’aigua

La invenció de WEDEW suposa un gran pas per fer front a la devastadora situació mundial que estem vivint a causa de la crisi de l’aigua. De moment, cap altre aparell ha aconseguit transformar l’aire en aigua en aquestes grans quantitats i a un preu tan econòmic.

Ara ha arribat l’hora de posar-ho en pràctica als indrets que més ho necessiten.  Perquè cal recordar que aquells que utilitzem les aixetes cada dia com un hàbit totalment normalitzat som uns privilegiats. No tothom té la nostra sort.

Com podem millorar les edificacions, els jardins i l'entorn verd?

Com podem millorar les edificacions, els jardins i l'entorn verd?

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 19.30 h.

 • 0
  0
  Dies
 • 0
  0
  Hores
 • 0
  0
  Minuts
 • 0
  0
  Segons
x