Impacte energètic de la mobilitat
Dimarts, 28 de gener de 2020

p

INFORMACIÓ BÀSICA

DATA: Dimarts, 28 de gener de 2020

HORA: 2/4 de 8 – (19 . 30 h.)

UBICACIÓ: Sala d’Actes del Casal de Cultura de Matadepera

P

DESCRIPCIÓ

TÍTOL DEL DIÀLEG: Impacte energètic de la mobilitat

 

CONFERENCIANTS: Manel Rivero

 

SINÒPSIS: En aquest diàleg el conferenciant Manel Rivero, educador ambiental i fundador de l’empresa d’energies renovables i d’eficiència energètica Intiam Rui, fomenta les renovables i l’impacte energètic de la mobilitat eficient.

El model de mobilitat actual està basat en el malbaratament energètic i les fonts d’energia no renovables. Genera greus impactes ambientals, conflictes i desigualtats socials i dependència econòmica.

Manel Rivero

Manel Rivero

Conferenciant

Educador ambiental i fundador de la empresa d’energies renovables i d’eficiència energètica Intiam Rui.

Comunicat MATADESPHERA: Tots a casa. I ara què?

Primer de tot desitjar-vos que totes les persones properes (familiars, companyes i companys, amigues i amics), amb o sense coronavirus, estigueu bé. Si més no, prou bé com per superar aquest període incert tant pel que fa a la salut com a l’economia.

Dir-vos que els objectius de Matadesphera continuen essent necessaris i estan més vius que mai. En aquest segon cicle hem fet i teníem programades una sèrie d’activitats relacionades amb quatre reptes (energia, mobilitat, reciclatge, riera). Des del mes de març les activitats previstes, tot i estar alterades, pensem que en algun moment les podrem recuperar i compartir.

La crisi climàtica continua i la crisi pandèmica conviurà amb nosaltres ens agradi o no. Per tant, l’hem d’incorporar en el nostre procés de canvi. L’emergència climàtica no és independent del canvi global, i ara més que mai, queda clar que vivim en un planeta finit on tot està connectat. Cuidem-nos-en. Anem per feina!

Accedeix al comunicat


 

x