Com podem millorar les edificacions, els jardins i l’entorn verd?
Dimarts, 10 de desembre de 2019

p

INFORMACIÓ BÀSICA

DATA: Dimarts, 10 de desembre de 2019

HORA: 2/4 de 8 – (19 . 30 h.)

UBICACIÓ: Sala d’Actes del Casal de Cultura de Matadepera

P

DESCRIPCIÓ

TÍTOL DEL DIÀLEG: Com podem millorar les edificacions, els jardins i l’entorn verd?

 

CONFERENCIANTS: Toni Mas i Dr. Jaume Marlès

 

SINÒPSIS: En aquest diàleg el Dr. Jaume Marlès, Doctor en Ciència i Tecnologia Ambientals ICTA, ens explicarà com podem millorar els jardins i els espais verds. I en Toni Mas, Arquitecte i soci de GMG arquitectura urbanisme enginyeria rehabilitació energètica, ens explicarà com podem millorar les edificacions per contribuir a un món més sostenible.

L’energia més sostenible, és aquella que no necessitem…

Toni Mas

Un ecosistema biodivers és més resilient a afrontar el futur escenari del canvi global.

Dr. Jaume Marlès

Toni Mas

Conferenciant

Arquitecte i soci de GMG arquitectura urbanisme enginyeria rehabilitació energètica

Dr. Jaume Marlès

Conferenciant

Doctor en Ciència i Tecnologia Ambientals ICTA.

Comunicat MATADESPHERA: Tots a casa. I ara què?

Primer de tot desitjar-vos que totes les persones properes (familiars, companyes i companys, amigues i amics), amb o sense coronavirus, estigueu bé. Si més no, prou bé com per superar aquest període incert tant pel que fa a la salut com a l’economia.

Dir-vos que els objectius de Matadesphera continuen essent necessaris i estan més vius que mai. En aquest segon cicle hem fet i teníem programades una sèrie d’activitats relacionades amb quatre reptes (energia, mobilitat, reciclatge, riera). Des del mes de març les activitats previstes, tot i estar alterades, pensem que en algun moment les podrem recuperar i compartir.

La crisi climàtica continua i la crisi pandèmica conviurà amb nosaltres ens agradi o no. Per tant, l’hem d’incorporar en el nostre procés de canvi. L’emergència climàtica no és independent del canvi global, i ara més que mai, queda clar que vivim en un planeta finit on tot està connectat. Cuidem-nos-en. Anem per feina!

Accedeix al comunicat


 

x