Com podem millorar l’eficiència energètica dels habitatges?
Dimecres, 27 de novembre de 2019

p

INFORMACIÓ BÀSICA

DATA: Dimecres, 27 de novembre de 2019

HORA: 2/4 de 8 – (19 . 30 h.)

UBICACIÓ: Sala d’Actes del Casal de Cultura de Matadepera

P

DESCRIPCIÓ

TÍTOL DEL DIÀLEG: Com podem millorar l’eficiència energètica del habitatges?

 

CONFERENCIANTS: Manel Rivero

 

SINÒPSIS: En aquest diàleg l’educador ambiental i fundador de la empresa d’energies renovables i d’eficiència energètica Intiam Rui, en Manel Rivero ens farà reflexionar sobre el nostre ús energètic a casa.

La despesa elèctrica que fem a les nostres cases és desproporcionada, gastem energia en va. Gastem més del que realment necessitem consumir.

Manel Rivero

Manel Rivero

Conferenciant

Educador ambiental i fundador de la empresa d’energies renovables i d’eficiència energètica Intiam Rui.

Comunicat MATADESPHERA: Tots a casa. I ara què?

Primer de tot desitjar-vos que totes les persones properes (familiars, companyes i companys, amigues i amics), amb o sense coronavirus, estigueu bé. Si més no, prou bé com per superar aquest període incert tant pel que fa a la salut com a l’economia.

Dir-vos que els objectius de Matadesphera continuen essent necessaris i estan més vius que mai. En aquest segon cicle hem fet i teníem programades una sèrie d’activitats relacionades amb quatre reptes (energia, mobilitat, reciclatge, riera). Des del mes de març les activitats previstes, tot i estar alterades, pensem que en algun moment les podrem recuperar i compartir.

La crisi climàtica continua i la crisi pandèmica conviurà amb nosaltres ens agradi o no. Per tant, l’hem d’incorporar en el nostre procés de canvi. L’emergència climàtica no és independent del canvi global, i ara més que mai, queda clar que vivim en un planeta finit on tot està connectat. Cuidem-nos-en. Anem per feina!

Accedeix al comunicat


 

x