Com millorem la mobilitat segura i verda?
PRÒXIMAMENT: Dijous, 19 de març de 2020

p

INFORMACIÓ BÀSICA

DATA: Dijous, 19 de març de 2020

ACTE POSPOSAT

En breu informarem de la nova data. Salut!

HORA: 2/4 de 8 – (19 . 30 h.)

UBICACIÓ: Sala d’Actes del Casal de Cultura de Matadepera

P

DESCRIPCIÓ

TÍTOL DEL DIÀLEG: Com millorem la mobilitat segura i verda?

 

CONFERENCIANTS: Dr. Pau Avellaneda i Dra. Anna Badia.

 

SINÒPSIS: En aquest diàleg els conferenciants Dr. Pau Avellaneda i Dra. Anna Badia ens explicaràn com podem millorar la mobilitat verda, des d’un punt de vist geogràfic, amb un enfoc en la nostra seguretat.

Dr. Pau Avellaneda

Conferenciant

Departament de Geografia UAB, especialista en ordenació i planificació territorial.

Dra. Anna Badia

Conferenciant

Departament de Geografia UAB, especialista en ordenació i planificació territorial.

Comunicat MATADESPHERA: Tots a casa. I ara què?

Primer de tot desitjar-vos que totes les persones properes (familiars, companyes i companys, amigues i amics), amb o sense coronavirus, estigueu bé. Si més no, prou bé com per superar aquest període incert tant pel que fa a la salut com a l’economia.

Dir-vos que els objectius de Matadesphera continuen essent necessaris i estan més vius que mai. En aquest segon cicle hem fet i teníem programades una sèrie d’activitats relacionades amb quatre reptes (energia, mobilitat, reciclatge, riera). Des del mes de març les activitats previstes, tot i estar alterades, pensem que en algun moment les podrem recuperar i compartir.

La crisi climàtica continua i la crisi pandèmica conviurà amb nosaltres ens agradi o no. Per tant, l’hem d’incorporar en el nostre procés de canvi. L’emergència climàtica no és independent del canvi global, i ara més que mai, queda clar que vivim en un planeta finit on tot està connectat. Cuidem-nos-en. Anem per feina!

Accedeix al comunicat


 

x