Som #Matadesphera i aquest és el nostre altaveu per donar a conèixer el que ens preocupa i ens ocupa pel bé del nostre poble i planeta 🌿
<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/4.7.0/css/font-awesome.min.css"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery(function($){<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$(".et_pb_contact_form_label").remove();<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$("#et_pb_signup_firstname").attr("placeholder", "Nom");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$("#et_pb_signup_lastname").attr("placeholder", "Cognoms");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$("#et_pb_signup_email").attr("placeholder", "Email");<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Presentació de la iniciativa Matadesphera

El passat dijous 13 de setembre de 2018 es va celebrar la presentació oficial de Matadesphera a la sala d’actes del casal del poble que li dona nom. La presentació a càrreg de Santi Sabaté, Ecòleg, Professor d’Ecologia i Investigador del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) va marcar el punt de partida d’aquesta iniciativa que té com a objectiu principal conscienciar a la població sobre el què està passant i que podem fer nosaltres per intentar evitar-ho.

Aquesta ha sigut, doncs, la primera de moltes trobades que s’organitzaran per aprendre, donar a conèixer i debatre sobre aquest aspecte.

Comunicat MATADESPHERA: Tots a casa. I ara què?

Primer de tot desitjar-vos que totes les persones properes (familiars, companyes i companys, amigues i amics), amb o sense coronavirus, estigueu bé. Si més no, prou bé com per superar aquest període incert tant pel que fa a la salut com a l’economia.

Dir-vos que els objectius de Matadesphera continuen essent necessaris i estan més vius que mai. En aquest segon cicle hem fet i teníem programades una sèrie d’activitats relacionades amb quatre reptes (energia, mobilitat, reciclatge, riera). Des del mes de març les activitats previstes, tot i estar alterades, pensem que en algun moment les podrem recuperar i compartir.

La crisi climàtica continua i la crisi pandèmica conviurà amb nosaltres ens agradi o no. Per tant, l’hem d’incorporar en el nostre procés de canvi. L’emergència climàtica no és independent del canvi global, i ara més que mai, queda clar que vivim en un planeta finit on tot està connectat. Cuidem-nos-en. Anem per feina!

Accedeix al comunicat


 

x